Видео Натпревар
МАКСТИЛ
0
ЈАВНА АДМИНИСТРАЦИЈА
2

Видео

Видео Натпревар
CodeChem
2
АД ЕСМ
0

Видео

Резултат последен натпревар

ЈАВНА АДМИНИСТРАЦИЈА
2
1
SolutionAde

С.Ц. Јане Сандански, Скопје

06.04.22

Пивара АД Скопје
2
0
ЕОС МАТРИКС

С.Ц. Јане Сандански, Скопје

06.04.22

SolutionAde
2
0
АД ЕСМ

С.Ц. Јане Сандански, Скопје

30.03.22

CodeChem
1
2
ЕОС МАТРИКС

С.Ц. Јане Сандански, Скопје

30.03.22

АД ЕСМ
2
1
PHARMA S

С.Ц. Јане Сандански, Скопје

23.03.22

ЕОС МАТРИКС
2
1
МАКСТИЛ

С.Ц. Јане Сандански, Скопје

23.03.22

SolutionAde
2
0
АД ЕСМ

С.Ц. Јане Сандански, Скопје

17.03.22

ЈАВНА АДМИНИСТРАЦИЈА
2
0
Пивара АД Скопје

С.Ц. Јане Сандански, Скопје

17.03.22

CodeChem
2
0
PHARMA S

С.Ц. Јане Сандански, Скопје

14.03.22

ЕОС МАТРИКС
2
1
МАКСТИЛ

С.Ц. Јане Сандански, Скопје

14.03.22

АД ЕСМ
0
2
ЕОС МАТРИКС

С.Ц. Јане Сандански, Скопје

10.03.22

CodeChem
2
1
МАКСТИЛ

С.Ц. Јане Сандански, Скопје

10.03.22

Следни натпревари

Играч на месецот

Компанија:

Бојан Крстевски
постигнати поени
  • вкупно натпревари
  • технички фаули
  • 2 поена

Играч

Бојан Крстевски
#1

Следни натпревари

#
Тим
О
П
И
Д
П
Б
1
Пивара АД Скопје
14
11
3
383
331
25
2
ЈАВНА АДМИНИСТРАЦИЈА
14
9
5
406
350
23
3
CodeChem
14
9
5
393
346
23
4
SolutionAde
14
9
5
413
371
23
5
ЕОС МАТРИКС
14
8
6
383
397
22
6
АД ЕСМ
14
6
8
332
363
20
7
PHARMA S
14
4
10
310
398
18
8
МАКСТИЛ
14
0
14
344
447
14
© 2019-2024 SPORTPLAN. All Rights Reserved.