Видео Натпревар
Атлантик Група
2
SportVision
0

Видео

Biznis3x3Basket

Posted by Sportplan.mk on Thursday, March 5, 2020
Видео Натпревар
АД Алкалоид
0
НЛБ Банка
2

Видео

Резултат последен натпревар

SolutionAde
2
0
Форд Ми-Да

С.Ц. Јане Сандански, Скопје

09/03/20

PharmaS
0
2
EOS Matrix

С.Ц. Јане Сандански, Скопје

09/03/20

Атлантик Група
2
0
SportVision

С.Ц. Јане Сандански, Скопје

09/03/20

InPlayer
0
2
ЕЛЕМ

С.Ц. Јане Сандански, Скопје

09/03/20

АД Алкалоид
0
2
НЛБ Банка

С.Ц. Јане Сандански, Скопје

05/03/20

SportVision
2
0
ЈСП

С.Ц. Јане Сандански, Скопје

05/03/20

EOS Matrix
0
2
Колид С Тим

С.Ц. Јане Сандански, Скопје

04/03/20

Атлантик Група
2
0
InPlayer

С.Ц. Јане Сандански, Скопје

04/03/20

МакАутоСтар
2
0
PharmaS

С.Ц. Јане Сандански, Скопје

03/03/20

ЕЛЕМ
2
0
Парк Хотел и Спа

С.Ц. Јане Сандански, Скопје

02/03/20

Форд Ми-Да
0
2
АД Пивара Скопје

С.Ц. Јане Сандански, Скопје

02/03/20

SportLife
2
1
Cevahir Sky City

С.Ц. Јане Сандански, Скопје

02/03/20

Следни натпревари

МакАутоСтар

VS

SportLife

почеток 20:00

С.Ц. Јане Сандански, Скопје

10/03/20

АД Пивара Скопје

VS

Cevahir Sky City

почеток 20:00

С.Ц. Јане Сандански, Скопје

10/03/20

Играч на месецот

Компанија:

Бојан Борисовски
постигнати поени
  • вкупно натпревари
  • технички фаули
  • 2 поена

Играч

Бојан Борисовски
#1

Следни натпревари

почеток 20:00

МакАутоСтар

VS

SportLife

С.Ц. Јане Сандански, Скопје

10/03/20

почеток 20:00

АД Пивара Скопје

VS

Cevahir Sky City

С.Ц. Јане Сандански, Скопје

10/03/20

#
Тим
О
П
И
Д
П
Б
1
Атлантик Група
22
21
1
519
352
43
2
SolutionAde
21
19
2
483
336
40
3
НЛБ Банка
21
18
3
539
399
39
4
АД Пивара Скопје
20
17
3
427
297
37
5
Колид С Тим
21
16
5
493
379
37
6
МакАутоСтар
21
14
7
464
422
35
7
SportVision
22
13
9
423
453
35
8
EOS Matrix
22
12
10
528
502
34
9
Сава Осигурување
20
14
6
469
446
34
10
Cevahir Sky City
21
10
11
380
457
31
11
ЕЛЕМ
22
9
13
384
418
30
12
АД Алкалоид
20
10
10
343
386
30
13
PharmaS
22
6
16
381
467
28
14
Парк Хотел и Спа
21
6
15
303
410
25
15
SportLife
21
5
16
365
440
21
16
InPlayer
22
6
16
271
338
19
17
Форд Ми-Да
22
5
17
271
354
19
18
ЈСП
21
7
14
156
181
16
© 2019 SPORTPLAN. All Rights Reserved.